Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2017 23:00 - Как Извънземните спряха отведнъж пръскането с кемтрейлс над България и по света!Противоотровата на отровата.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 17556 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 26.08.2017 15:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Забелязахте ли,че вече повече от месец небето над България е чисто и няма никаква следа от дълбоката целогодишна оран на синьото небе и засяването му с отровите на кемтрейлса!
Да не би самолетите на НАТО да минаха на ток от акумулатори,на слънчеви батерии или на перки с педали,задвижвани от пилотите,че да не изхвърлят вече изгорели газове, които уж правели тия следи по небето – както ни будалкаха най – наивно и нагло досега, като че сме бавно развиващи се,въпреки че безброй статии и публикации на специалисти и на хора от кухнята на службите доказват категорично,че кеймтреилсът е отровен коктейл от различни опасни и вредни за здравето химикали и частици на тежки метали,с които САЩ и по– специално тайните му служби тровят умишлено вече повече от десетина години населението на цялата Земя!  


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–––– пуснете видеото

https://www.youtube.com/watch?v=tll2-11xMa4
Защо тровят Ямболии с кемтрейлс и защита от него!
 
Сега копирайте този линк ––   
https://www.youtube.com/watch?v=ubR9cXWkXv8 ,

и пуснете да върви фоновата пасен на поста – Come Together (Връщат се заедно) ,на Българските келтски барди от Битълс,половината от които са вече рацонални действащи Светии,в изпълнение на друг Български свръхфеноменен жречески потомък,също реален и рационален свръхестествен Светец – Майкъл Джаксън,в което песенно прорицание те ни уведомяват Кои се връщат вече заедно!
 
ВРЪЩАТ СЕ ЗАЕДНО=ВРЪЩАТ се Иса и Диана 
 

 
Няма да ви занимаваме с огромната документация по темата за кемтрейлса,само ще ви напомним някои от нашите публикации,в които разкриваме с помощта на

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни  http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

коварните злодейски замисли и пъклени планове на заговорниците срещу Българите с използването на кемтрейлса в световен мащаб,като разсекретяваме и феноменната технология за неговото пълно неутрализиране и предпазване на Българите от смъртоносните му въздействия и последици !

Защо крият от нас метереолозите и синоптиците за страшните бури и ураганни ветрове,които започват тези дни!Как да се предпазим от кемтрейлса!  
http://bezistena.blog.bg/history/2017/02/06/zashto-kriiat-ot-nas-metereolozite-i-sinopticite-za-strashni.1508051

КЕМТРЕЙЛС срещу=срещу Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Мария
универсални отрови,разработени в юдовите пъклени злодейски тайни лаборатории на заговорниците срещу Българите по ДНК – наследствената матрица и код на Божия род Дуло за унищожение и генно – модифициране и стирилизация в България и по целия свят на Свещения Божи феноменен ген на Исус и Мария Магдалена,на който сме приносители читавите династични потомци на Боговете Демиурзи и които съставяме духовният интелектуален творчески прогресивен и бунтарски елит на всички народи.

НАСЛЕДСТВЕНА МАТРИЦА на=на Дуло от Отец Исус и Богиня Матара Диана
на Българския феноменен род Дуло от потомци на Исус и Мария Магдалена

Разсекретената формула на кемтрейлса е основната и непробиваема енергитична словесна защита и противоотрова,с която се неутрализират хвърляните срещу Българите по целия свят отрови и се транформират по окултно–духовен път в безвредни за организма ни вещества или в полезни добавки за нашето енергийно и биологично укрепвани и усилване на имунната ни система  

Доналд Тръмп,който е посветен Б/българин от Божието родословие на Дуло, (вижте постовете ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Доналд Тръмп") се закани да преустанови и разследва бандитското злодеяние с кемтрейлса в световен мащаб, обаче каквото и да успее или не успее да направи той в това отношение в колективен план,ние настойчиво ви съветваме да се въоръжите с тази лична безотказна словесна окултна защита,чрез която се активират небесните служби,осигуряващи ви лични предпазни средства!
 
ИМУННА СИСТЕМА=Исус и Диана МаМа=Исус и Диана Мария Магдалена

ЗАМЪРСЯВАНИЯ на=на Бог Исуз и Мария

МРЪСОТИЯ срещу=срещу Иса и Матара

ЧИСТИ=Диана и Исуш 


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 
 
Ще ви припомним и пасаж от постинга ни

Какви епохални тайни за Българите разкрива сакралният ден на Пролетното равноденствие на централното тракийско светилище и мост между измеренията Кабиле!
http://bezistena.blog.bg/history/2015/03/22/kakvi-epohalni-taini-za-bylgarite-razkriva-sakralniiat-den-n.1348275


...Когато проучванията от Българските археолози на Кабле и Зайчи връх са вече необратим факт,съветските другари се включват "безкористно" в тях и провеждат серия спътникови изследвания и снимки на Зайчи връх с най–модерните за времето си технически средства за дълбинни заснемания с ултразвук,инфразвук и други разузнавателни геоложки технологии.
Специалистите установяват това,което вече знаят по древни документи и предполагат от съвременните им наземни и подземни проучвания на обекта,че хълмът е изкуствена конструкция и под повърхността има зали,помещения и подземни пътища,слънчево разпостриращи се в много посоки.
На спътниковите снимки се откроява ясно конфигурацията на голяма зала с правилни многопрофилни геометрични форми и други по–малки помещения,кръстени "кухини".
След дълго умуване над тях,в ямболския окръжен исторически музей се спускат подбрани снимки от тях,с благовидната обосновка специалистите от музея да работят върху тях и си кажат мнението за това,което виждат.
Скоро разработките им са събрани за обобщение от другарите и повече не се връщат в музея.

В края на миналото хилядолетие и началото на 21 век американските разузнавателни служби съвместно с НАСА провеждат серия космически проучвания на Зайчи връх с най – новата и съвършена техника и технологии за надземни дистанционни изследвания на подземни обекти. 
image

Освен подробната цялостна изкуствена конструкция на хълма–пирамида и подземната ѝ пространствена конфигурация с изкуствени зали и помещения,на апратурата се появява невидим за невъоръжено човешко око гигантски енергиен стълб,с диаметър трийсетина метра,колкото площадката на скалното светилище,излизащ от недрата на Земята и продължаващ вертикално нагоре,пронизващ небесния безкрай,транслиращ неизмеримо мощна енергия в двете посоки като енергийна колекторна ос на планетата! 
 
image

Оттогава трасето за международните полети на самолетите в двете посоки  се провежда точно около тази невидима енергийна ос,която толкова много ги интересува, че от плътният самолетен трафик по тези два коридора повече от една четвърт от тях са разузнавателни американски самолети!
Че що не слезете от тия хвърчила,че да си кажете правицата и мераците без шикалкаване,бе братовчеди и братовчедки,какво търсите и за какво иде реч,че да ви хванем за ръка и разведем точно по тия места и ви кажем тайните ѝм,вместо да фъркате отгоре и хабите бензин и кемтрейлс на вятъра!
 
image

Защото язък ви за труда дето браздите синьото ни небе и ни наторявате отгоре и морите с вие си знаете какво,обаче тракийчета разселени и обезпаметени,управлявани от изродени българо – юдейски инмпланти от Дуло,знайте,че каквито и манджи да ни бъркате и ръсите,ние си имаме една вълшебна словесна машинка,с която вашите буламачи ги трансформираме на манна небесна за нашите тела и души!
 
ХАБИТЕ БЕНЗИН без=без Бохиня Диана и Бог Иза 
 

МОРИТЕ СЕ без=без Матара и Иза  
 
ОБЕЗПАМЕТЕНИ за=за Бог Иза и Богиня Ма (Майка) Диана 

Ще ви поканим и вас да опитате от манната небесна,на която евреите не можаха да разкрият тайната нито в пустинята,когато Българският жрец Мойсей ги пречистваше и очовечяваше екстремално,нито сега в свръхмодерните им секретни лаборатории, започнали злодейската си работа още от времето на нацистите=ционистите в концлагерите,в КГБ на болшевишко – ционисткия СССР, после в ЦРУ на ционисткия САЩ които лаборатории перманентно изследват Българския свещен Божи геном и произвеждат всякакви отрови за унощожението му!
 
МАННА НЕБЕСНА=МА БА ЕСЕ=Богиня Ма (Майка) и Иса  –
познанието с вярата и учението на Любовта,братството и мира на Българските Богове,от която манна като опитате веднъж,ще искате постоянно и винаги от нея!

ЩЕ ИСКАТЕ ПОСТОЯННО И ВИНАГИ=ЩЕ ИСКАТЕ Бог Иса и Богиня Диана 

Гледайте как става номерът с неутрализирането на отровата на кемтрейлса и трансформирането му в продукт на манната небесна,че да пробвате и вие при нужда,защото много скоро ще имате всички вие голяма нужда!

КЕМТРЕЙЛС=Кан (Жрец) от Дуло на Мария и Иса
по тази чудотворна "готварска" рецепта манджата,дето сте я забъркали с отровни подправки за феноменните жречески потомци на Исус и Мария,от които са половината Българи,се трансформира в манна небесна и цяр лечебен за знаещите и ползващите рецептата,която сега напълно безвъзмездно предоставяме на желаещите да я ползват! 

На 5–6 километра по права линия на юго–запад от Зайчи връх,братята американци, също напълно "случайно" като братятя руснаци,когато те бяха господарите тука,взеха и модернизираха военната база и летище БЕЗМЕР!

БЕЗМЕР=Бог Иза и Мария
по името на Българския Първожрец Кан БЕЗМЕР,кръстен така с херметичния жречески титул по имената на Исус и Мария,чийто потомък е

"Напълно случайно",същото като братята руснаци,братята американци взеха и преоборудваха и секретната база и зона на полигона Ново село на двайсетина километра по права линия от "безинтересния" Зайчи връх в посока северо–изток,като още по–случайно от всички тия "напълно случайни" генерал–щабни "случайни" постановки,оставиха да работи унифицираното вече по натовските стандарти бивше секретно поделение 34560 на 66–та ракетна бригада между Ямбол и Кабиле,в което вече отдавна нямаше страшните съветски ракетни комплекси СКЪТ,които българинът министър Овчаров наряза на скраб за да не се плашат турските ни комшии,когато подновят завоевателският си поход към България по заобиколни или преки пътища,и което поделение без никаква база и привидна функция,бе избрано от стотици други много по–удобни поделения,които бяха ликвидирани,но под което поделение е древният таен вход за подземните пътища и коридори към Кабиле и Безистена в Ямбол!
Така Кабиле и Зайчи връх останаха заобградени отвсякъде по суша,под земята и от въздуха с денонощно наблюдение и охрана–единственото светилище в света заедно с Безистена в Ямбол,подложени от най–дълбока древност досега на постоянна охрана – както му отива на истинската Троя и Армакедон,на истинския Земен Рай и Обетованата Земя,за които са се водили и водят и сега всички битки и войни на Земята!
 
ТРОЯ=РОЯТ=Раят 

АРМАКЕДОН=Рая на Майка Диана

ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария  

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Бог Иза и Богиня Мат Диана  

И ето разсекретен свръхсекретният документ,разкриваща между кои и къде се води третата световна война,кодирана и като Битката за Армакедон

БИТКА ЗА АРМАКЕДОН между=между Кан (Жреци) на Иза и Бокиня Матара Диана 
 

БИТКА ЗА АРМАКЕДОН за=за Тракия на Иза и Богиня Майка Диана

На нас ни остава възможността да съобщим на зорките пазачи на Зайчи връх,че те пък са заобградени от всички страни с невидимите небесни специални части,които са техни кукловоди,дърпащи и държащи конците на волятата и на живота им –– 

image

както и да направим дружеска партньорска искрена доброжелателна превенция към братята американци,братята руснаци,евреи,турци,гърци и всички други неблагодарни тракийски племена,направили сме ги от маймуни (от безинтелектуални нефеноменни синтетични човекоподобни роботи според гл.2 от Битие) човеци с Любов,чрез предупреждението,оставено ни от Отец ни Бог Исус при предпоследното му аватарно явяване пред хората като Орфеус преди 4000 години,че

image

В сърцето–крепост
с меч не може да се влезе!
Тук само песента
с Любов прониква! 
 
 
Сърцето–крепост е Божият Първопрестолен дом Безистена и енергийното планетарно сърце Зайчи връх!

СЪРЦЕ КРЕПОСТ=Диана и Цар Исус Барк=Диана и Цар Исус Българина

СЪРЦЕ КРЕПОСТ=Цар Бог Исус от Тракия

СЪРЦЕ КРЕПОСТ=Тракия на Царя Бог Исус

ОРФЕУС=Иса Фер=Иса Вер (Змей)=Исус Змей
змейското животинско календарно прозвище на Исус и съответно на Неговата потомствена династия Дуло


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ето пак формулата на страшната аеро – отрова и мантрата за нейното неутрализиране: 
 
КЕМТРЕЙЛС срещу=срещу Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Мария
разработени в свръхсекретните лаборатории на ЦРУ и заговорниците срещу Българите, специфични отрови срещу свещения ген на Българските генетични потомци на Исус и Мария Магдалена – жреците от Дуло. 
 
Това е словесната противоотрова – мантра молитва за Баяне и връзка с Божиите небесни служби,които имат грижата да проведат оздравителната процедура по спусната от Исус лечебна технология от следващия видео – файл: 

image



Та разкриваме тайната на неочакваното и изведнъж спиране
на постоянното пръскане на народите по света с кемтрейсъл:


Спирането на тровенето на народите не се дължи на изчерпване на отровите или привършване на бюджета за това престъпно деяние,нито на изпълнение на предзборните обещания на Тръмп че ще спре това престъпление и ще разследва организаторите му и виновните – това му обещание ,както и заканите му,че ще изтегли всичките повече от 200 американски бази от целия свят,ще разтури НАТО,ще нормализира отношенията между САЩ и Русия,ще спре ограбването на САЩ от юдейските банкери и ще спре кранчето на военно – промишления комплекс,ще търси отговорност на предишните президенти за войните в Ирак и Близкия Изток,ще спре войната в Сирия и ще види сметката на терористите – ислямисти за един месец,ще даде управлението на САЩ в ръцете на народа,ще разследва глобалната фалшификация за т.нар."глопално затопляне  на климата",ще изобличи лъжата за взривяването на кулите – близнаци,ще вкара Буш,,Обама,Хилъри и Сорос в затвора за постоянно...,и други смели революционни идеи,заради които го избраха американците – всички тия обещания бяха за балъците,а сега Тръмп подклажда и ескалира на още по–високо ниво всички тия престъпления,за да играе по свирката на ЦРУ и заговорниците срещу Българите,в чиито ръце е безусловно!
 
Неочакваното спиране на тровенето на света с кемтрейлса се дължи на факта,че ние разсекретихме формулата за защита от тази смъртоносна отрова и трансформирането ѝ в цяр за нас,с което обезсилваме и обезмисляме пъклените злодейски планове на заговорниците,както и че директно доказахме и показахме в нашите статии за кемтрейсъла,че в неговата разсекретена сакрална формула – 
 
КЕМТРЕЙЛС срещу=срещу Кан (Жреци) от Дуло на Мария и Иса ,
 
се съдържа и геномиката на заговорниците срещу Българите и най – върлите ни душмани,които също са от Божия Български феноменен род Дуло,и че тровейки жреците от Дуло,от които са Духовният интелектуален прогресивен елит на всички народи,те тровят директно и себе си,защото те са от същия род,само че от изродения му управленчески и богаташки реакционен елит,и никакви специални противоотрови и защити не помагат срещу него,освен нашата лингва – рецепта,спецификата на която е,че е освен да се се проумее и изговаря,трябва задължително лекуващият се да живее максимално възможно с Божиите правила и закони – именно тази открита превенция на Боговете ни и на Извънземните – Божиите свръхестествени светии и служители,чрез Техния наш блог,ги е принудила да проумеят опосността и за тях и спрат с това престъпно злодейско деяние към Българите,от които са и те,само че от българите с малко "б"!

Дано проумяването и врязумяването им да е за постоянно,колкото все още да не им се вярва напълно в тия Божии работи,за които от Горе все по–категорично ще ги уверяват екстренно тепърва и скоро!

ВРАЗУМЯВАНЕ ОТ=Бог Иза и Богиня Матара 

ОЩЕ НЕ ИМ СЕ ВЯРВА за=ОШТЕ НЕ ИМ СЕ ВЯРВА за=за Бог Исуш и Богиня Матера Диана
  
Ще повярват!

Ще се вразумят!

ЩЕ СЕ ВРАЗУМЯТ от=ШТЕ СЕ ВРАЗУМЯТ от=от Сина на Бог Изуш и Богиня Матара Диана
ще бъдат вразумени от Божият син,Човешкият син,генетичният феноменен потомък на Исус и Мария Магдалена,селектиран при екстремални условия в продължение на 2000 години в генеалогията на 100 святи и праведни съхранили чистотата си поколения от златната линия на Дуло,и Който е апогеят и еманацията на Божият трансепохален проект и реалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" –– Спасителят на Българите и на човечеството


Така с доброволно просвещение Извънземните накараха САЩ и заговорниците срещу Българите да спрат с пръскането с кемтрейлс,към което просвещение Те прибавиха и изричната превенция в нашия блог да спрат да се гаврят с Българите и ни геноцидират и да си правят сметката,изразена с директното предупреждение на Абсолютният Властелин и Господар на Извънземните – Българският Господ Бог Отец Исус Демиургът :
 
image


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и специалисти от Вси Светии,които са Извънземните,по въпрвосите на неутрализиране на кемтрейлса и всякакви други отрови и угрози срещу Свещения Божи народ – ние,Българите! 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!

Каним ви на форумна среща и в този фейсбук адрес : 
https://www.facebook.com/ivan.dunchev.1




Гласувай:
14


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат!
25.08.2017 23:04
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675020
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!