Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2008 06:55 - Пей с мен vs. Мюзик айдъл-мои си впечатления:))
Автор: anubhis Категория: Изкуство   
Прочетен: 7603 Коментари: 8 Гласове:
0

Последна промяна: 07.04.2008 08:05


  Дългоочакваният концерт на звездите от Пей с мен срещу последните елиминации в Мюзик айдъл.Стари хитове срещу нови таланти.Нова срещу Бтв.За пореден път.Този път обаче съюзници на Нова бяха Слави и Кукубенд.Бтв за подкрепление бяха повикали Азис.Но да караме поред с впечатленията:))
  Наистина,страхотна сцена на Пей с мен,великолепен бенд,няма спор,много добро звучене,като изключим гафа с микрофона на Орхан Мурад,който беше поправен светкавично.И слава Богу,този път Слави остана зад кадър:))Пред камерите обаче се измъчваше една двойка водещи.Както ги определи една от участничките в кастинга-Камен е бастун,а Светльо е готин:))Сега спокойно разменете имената-и за двамата важи:))В смисъл-поотделно и двамата са готини.Обаче заедно и двамата са бастуни:))Може би трябваше да водят един след друг,а не заедно:))Иначе дуетите-страхотно изпълнение,поне на мен ми хареса,въпреки слалома с дистанционното,който провеждахме с мъжа ми:))И някакси след края на концерта пак ми остана едно чувство на недовършеност и недооправеност.Нещо му липсваше на това предаване,беше някакси...помпозно,но постно.Недостатъчно емоция ли,що ли...
  В началото на малките концерти на Мюзик айдъл харесах задушевната обстановка в залата.От снощното предаване обаче нещо се пречупи в мен.Всичко беше малко по-режисирано,отколкото трябваше,особено това с Иван.Айде не на мене тия номера с черната овца...пардон,овен:))Ако толкова лази по нервите на всички и ги дразни с изцепките си,могат преспокойно да го изгонят.Защото не вярвам в американски или европейски вариант на шоуто някой да търпи такъв участник.Да,ама не!Тука сме в България и залагаме на сеира и простащината.Че и филмчета правим за нея.После що да не се мисли той за най-големия?!Аз го харесвах момчето в началото,защото наистина пее и не се държеше чак толкова отвратително.Ама след снощи се отвратих,защото разбрах че се води по акъла на сценаристите на това шоу,които го превърнаха в кумир на простаците,които сега с кеф ще пращат един след друг есемеси с надеждата "ей тоя да им разкаже играта".Работата стана "малкото село срещу голямото село":))Да видят те как един "пич" от затънтената провинция печели Мюзик айдъл.Малко вероятно,но не и невъзможно:))А и не разбрах участието на Азис в цялата работа,който в началото стоеше начело на журито като наакана кокошка,а в края ме усмърти с убийствения плейбек,та чак ми идеше да си плюя в телевизора,щото го харесвам много,а той се изгаври с мен,меко казано:))А Фънки,като един върл враг на чалгата, танцуваше прекрасно на плейбека на Василка,щото сърцето му играело:))За стайлинга на девойките няма да обеля и дума,щото ме е срам,последните три бяха облечени ужасно,но за сметка на това пееха страхотно:))И с елиминациите съм съгласна,отидоха си точно тези,които смятах,че ще си отидат,но те пък имат втори шанс,така че всичко ще си дойде на мястото:))))))))))
  И така,Нова беше заложила на светлинни и звукови ефекти,по-малко шоу,повече музика,макар и поостаряла:)))Бтв заложи на сеира и интригите,което според тях  е еквивалент на шоу:))Разни хора,разни вкусове:))Сигурна съм,че и за двете предавания си има зрители:))Само се надявам за в бъдеще да се акцентира повече върху малдите таланти,нали за тях се прави всичко това:))А надеждата,както знаете,умирала последна....:))


Тагове:   мои,   мюзик,   мен,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. viovioi - И малко мои впечатления..
18.03.2008 09:08
Аз като теб гледам и двете едновременно.Забавни са.Поне някой се опитва да ни забавлява, а не да ни смайва с ужасни новини. В Пей с мен не ми допадна Миро и малката, песента не беше подходяща - искам да те имам!!! малко перверзно и педофилско прозвуча на фона на Трънската история! А в Айдъла грозно ми стоеше Вили до азис!! Помислих си, ех Вили казасян направи голям компромис с огромния си авторитет на музикант!! Но няма как, за шоуто се налага!
цитирай
2. feminaslim2007 - Аз пък,
06.04.2008 21:43
мога да кажа, че с ей-тонинко, предпочитам Мюзик айдъл. Не за друго, ами, защото там талантите, наистина могат да се изявят и да покажат могат ли да пеят или не. Докато на Пей с мен, май се чуват преди всичко концерти на известните ни отдавна певци и много по-малко се дава възможност на младите таланти. Някак ми бледнеят пред известните, остават в сянката им и не могат на 100% да излязат от там.
А за айдълите - немам думи, като цялостна постановка на простотията и простащината. Както и на всички невероятни режисьорски компилации. Те затова ги даваха и по "Господари на ефира" . Гледам го единствено заради тези момичета и момчета, които наистина могат да пеят, и то много добре! А всичко останало е пълна порнография! Особено историята на Иван и всичките му "изцепки" ...
цитирай
3. анонимен - Pei s men ili music idol
08.04.2008 09:20
Spore men pei s men e po dobroto predavane! music idol sahto e dobro ama vodehtite benda 'te' ako moje da se nare4e bend ne svirqt izobhto ako ste zabelqzali i 4uli te mn leko svirq na saotvetniq instrument a imahe pesni koito iziskvat mn sila za da se izsvirqt taka im puskat musikata. za mladite talanti nqma kvo da kaja htot sa mn dobri. samo iskam da kaja 4e ivan i andrej sa golemi izmamnici. vsi4ko tova s Ivan- naj golemiq e tqhna izmislica za da si vdignat rejtinga kakto i tva s plamena i daniel to stana cql sapunen serial. i big bradur stana. abe pei s men e mn po qko tam pone sa izvestni i profesionalni pevci kakto i amatorite sa strahno dobri taka 4e moq savet kam vsi4ki hora e da gledat pei s men po NOVA TV!!!!!!!!
цитирай
4. анонимен - XyOXUmmgOZCZY
24.05.2011 07:24
Thank God! Somneoe with brains speaks!
цитирай
5. анонимен - NPDxHLnRcGrptBL
24.05.2011 15:29
p3HxIQ <a href="http://wcyftdmromqh.com/">wcyftdmromqh</a>
цитирай
6. анонимен - gDoaXqJZlQCseeFDf
25.05.2011 17:44
FN5lqy , [url=http://ihlbpntqmbjg.com/]ihlbpntqmbjg[/url], [link=http://qfipgoaiyslh.com/]qfipgoaiyslh[/link], http://ncwvkflvehfc.com/
цитирай
7. анонимен - lRtdgGVHMSlu
28.05.2011 14:10
MYC1WS <a href="http://ruwdgpegtsuu.com/">ruwdgpegtsuu</a>
цитирай
8. анонимен - rNRongdY
31.05.2011 18:49
TU0oyb , [url=http://eiodkbspnwjn.com/]eiodkbspnwjn[/url], [link=http://lfnjdrveuhkn.com/]lfnjdrveuhkn[/link], http://qpvgvrbekhaf.com/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: anubhis
Категория: Изкуство
Прочетен: 4843768
Постинги: 226
Коментари: 3483
Гласове: 10997
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031