Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2009 14:49 - 10-те най-популярни милиардерски наследнички
Автор: anubhis Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 13349 Коментари: 9 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Милиардерите по света са заобиколени от стотици верни служители. Наследничките на тяхното богатство пък са заобиколени от десетки фоторепортери, които ги следват навсякъде. Дъщерите и внучките на богаташите са се превърнали в знаменитости и снимките им се появяват по светските списания редом до тези на звездите от шоубизнеса. Списание “Форбс” подреди 10-те най-популярни милиардерски наследнички.

 

1. Парис Хилтън, 26-годишна - правнучка на хотелиера Конрад Хилтън.

Парис Хилтън е безспорно най-популярната наследничка в света. По един или друг повод тя непрекъснато се появява по първите страници на клюкарските издания по света. Най-сериозното й провинение до момента е присъдата, която получи на 4 май, тъй като наруши 36-месечната забрана за шофиране, наложена й миналия септември заради каране в нетрезво състояние. Парис трябваше да лежи в затвора 45 дни, но впоследствие наказанието й беше намалено наполовина. Но и преди това щурата купонджийка Парис се е забърквала в скандали. През 2003 г. бившият й приятел пусна в Интернет съвместното им секс-видео, заснето в домашни условия, което после излезе и на DVD. Широко разгласени бяха и любовните връзки на хотелиерската наследница с гръцките богаташки синчета Парис Лацис и Ставрос Ниаркос III. “На света няма друга като мен – твърди Парис. – Всяко десетилетие си има своята блондинка – икона като Мерилин Монро и принцеса Даяна. В днешно време аз съм тази икона.”

image    image


2. Иванка Тръмп, 25 годишна – дъщеря на американския милиардер Доналд Тръмп

Иванка е дъщеря на популярния американски магнат Доналд Тръмп от първия му брак с чехкинята Ивана. Завършила е Университета в Пенсилвания и в момента е член на управленския екип на бизнеса на баща си с недвижими имоти. По време на следването си Иванка е работила като модел и е участвала в ревюта на Версаче, Томи Хилфигър и Тиери Мюглер. Освен това се е появявала и в риалити шоуто, продуцирано от Доналд Тръмп – “Чиракът” (The Apprentice). “Аз съм далеч по-затворена от баща ми и не обичам да съм в светлината на прожекторите – казва Иванка. – Бях модел само защото исках малко да разнообразя скучното си студентско ежедневие”.

image


 

3. Ники Хилтън, 23-годишна – правнучка на хотелиера Конрад Хилтън

По-малката сестра на Парис Хилтън – Ники, е манекенка, модна дизайнерка и известна купонджийка. Завършила е Института по мода в Ню Йорк и от 17-годишна се занимава с дизайн на дамски чанти. Има собствена модна линия с името Chick. През есента на 2004 г. Ники се превърна в любимка на таблоидите, след като успя да остане омъжена едва три месеца.

image

 

4. Джулия Луис-Драйфус, 46-годишна – дъщеря на френския петролен магнат Жерар Драйфус

Баща на актрисата Джулия Луис-Драйфус е Жерар Драйфус – петролен магнат и един от най-богатите мъже в света. Тя обаче също има с какво да се похвали. Джулия има две награди “Еми” и една “Златен глобус” и участвала в над 30 филмови и телевизионни продукции, сред които “Зайнфелд”, “Семейни връзки” и “Семейство Симпсън”. Освен това е смятана за една от любимите комедийни актриси на американските тв зрители.

image

 

5. Дилън Лорън, 32-годишна – дъщеря на дизайнера Ралф Лорън

Наследничката на известния американски дизайнер Ралф Лорън – Дилън Лорън, засега не е тръгнала по стъпките на баща си и се занимава с нещо, което няма много общо с модата. Тя е собственичка на верига магазини за шоколадови и сладкарски изделия, в които често се организират светски партита. Дилън е бивша манекенка.

image  image

 

6. Ерин Лодер, 37-годишна – внучка на козметичното гуру Ести Лодер

Ерин Лодер е любимка на фотографите, икона на стила и редовна посетителка на модните ревюта по света. Внучка е на основателката на една от най-популярните компании за козметика и парфюмерия - Ести Лодер. От 2004 г. Ерин е старши вицепрезидент на компанията и отговаря за дизайна на всички продукти. Баща й Роналд Лодер пък е президент на козметичния гигант Clinique.

image  image

 

7. Аманда Хърст, 23-годишна – правнучка на легендарния издател Уилям Рандолф Хърст

Аманда Хърст е дъщеря на Ан Хърст, която пък е внучка на популярния медиен магнат от близкото минало Уилям Рандолф Хърст. Завършила е Бостънския колеж, а в момента учи История на изкуството в университета Фордам. Аманда е доста популярна сред нюйоркския светски елит. Тя работи като модел, рекламно лице е на колекциите на дизайнерката Лили Пулицър и често се появява по кориците на женските списания. Член е на неправителствената организация за защита на околната среда “Riverkeeper”.

image   image

 

8. Делфин Арно Ганчиа, 32-годишна – дъщеря на френския моден магнат Бернар Арно

Делфин Арно е дъщеря на французина Бернар Арно, който е президент на модните империи “Кристиан Диор” и “Луис Вютон” и чието богатство се оценява на 26 милиарда долара. Завършила е Икономическия университет в Лондон и е работила за консултантска фирма. През 2000 г. започва да работи за “Луис Вютон” и в момента е президент на борда на директорите на компанията. Делфин е една от най-богатите жени в света. Във Франция я наричат “Наполеон на бизнеса с луксозни стоки” и “Вълк в кашмирено палто”. През есента на 2005 г. тя се омъжи за италианския милиардер и винопроизводител Алесандро Ганчиа. Сватбата им беше светското събитие на годината във Франция.

image    image

 

9. Тамара Екълстоун, 22-годишна – дъщеря на шефа на Формула 1 Бърни Екълстоун

Наричат Тамара Екълстоун “британската Парис Хилтън”. Дъщеря на шефа на Формула 1 Бърни Екълстоун, тя е сред най-популярните момичета във Великобритания. За кратко е била модел на Армани, а в момента работи като телевизионна водеща. Наскоро Тамара и по-малката й сестра Петра основаха собствена продуцентска компания. Двете имат идея да се пробват в модния бизнес, като пуснат на пазара очила и часовници. Запитана как гледа на това, че я сравняват с Парис Хилтън, Тамара отговаря така: ”Нямам проблем с Парис. Не одобрявам някои от постъпките й, но е ясно, че се държи скандално с цел да увеличи популярността си. Това нейно домашно порно, което се появи в Интернет, беше голяма гадост. Ако нещо такова се случи с мен, баща ми ще ме убие”.

image    image

 

10. Холи Брансън, 25-годишна – дъщеря на британския магнат Ричард Брансън

Холи Брансън е дъщеря на милиардера Ричард Брансън – собственик на компанията “Върджин Груп”, която се занимава с транспортен, музикален и телекомуникационен бизнес. Холи работи като педиатър в Лондон и е една от най-близките приятелки на принц Уилям. Преди няколко години дори тръгна слух, че двамата са нещо повече от приятели, след като в британския печат се появиха снимки, на които са запечатани да танцуват интимно в нощен клуб в Лондон. Впоследствие Холи отрече да е гадже на принца, но анкета, проведена от тв канала Би Би Си 4, показа, че 43% от зрителите я намират за най-подходяща бъдеща негова съпруга.

image   image

 


 




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nalik - тва да си наследник на велики хора си е бреме
13.10.2009 14:53
в известен смисъл...
цитирай
2. anubhis - на велики хора - да,
13.10.2009 14:55
сигурно:))но не винаги богатите са велики;)
цитирай
3. nalik - имах предвид велики и богати и
13.10.2009 15:04
ВЪОБЩЕ

всякакви такива, постигнали нещо много значително през живота си люде ;)

цитирай
4. gothic - Там е номера,
13.10.2009 15:44
че на тези пиленца предците им са постигнали нещо. Иначе си заплюбам по-малката Хилтън, сватя :))))
цитирай
5. anubhis - eeeee,Гот...
13.10.2009 16:51
аз ти бях заплюла Аманда Хърст,че да ме каните на гости в Hearst Castle;))))
цитирай
6. gothic - Верно, миловидна е. . . може и да си ...
14.10.2009 13:12
Верно, миловидна е...може и да си помисля, сватя :Р
цитирай
7. anubhis - Гот,айде,
14.10.2009 14:49
помисли си,че замъка чака;))
цитирай
8. boriaz - Полезна информация.
14.10.2009 23:44
Ама ако може и някое телефонно номерче.
цитирай
9. анонимен - и все пак като известните ли живеят
02.12.2009 01:37
изглежда станно чак замъци
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: anubhis
Категория: Изкуство
Прочетен: 4842871
Постинги: 226
Коментари: 3483
Гласове: 10997
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031