Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2009 11:17 - Радио Ереван:))
Автор: anubhis Категория: Забавление   
Прочетен: 6887 Коментари: 12 Гласове:
0Въпрос към Радио Ереван:
Какво би трябвало да се промени, за да могат българските пътища да отговарят на стандартите на Европейския Съюз?
- Стандартите на Европейския Съюз.Април 1986 г. Питат Радио Ереван от Украйна:
- Вярно ли е, че след катастрофата в Чернобил не бива да се ядат ябълки?
- Не е вярно. Ябълки може да ядете колкото си искате, но след това огризките трябва да заравяте в земята на дълбочина поне 2 метра.


Попитали радио Ереван какво ще се случи, ако всичката глупост от парламента изчезне.
- Нищо в природата не се губи. - отговорили от там. - Като изчезне от някъде, ще се появи на друго място. И там ще бъде новият парламент.Девойка пита радио Ереван - може ли да се забременее от телефонен секс?
- Зависи от слушалката! - отговаря радиото.Попитали радио Ереван:
- Каква е приликата между телевизионната кула и женския крак?
- Колкото са по-високо, толкова повече ти спира дъха.


Попитали радио Ереван:
- Кой телевизор е най-добрият?
- Женският. Първо - чупи се само веднъж през живота. Второ - веднъж месечно е цветен. Трето - всеки жак е подходящ за него. Четвърто - работи при всякакво напрежение.Питат радио Ереван:
- Какво означава бременна девойка?
- Това е девойка без чувство за хумор. С нея са се пошегували, а тя се надува.Попитали радио Ереван:
- Колко пъти е редно да изневери една съпруга?
- Колкото пъти не я хванат - гласял отговорът на радиото...


Попитали радио Ереван:
- Какво трябва да се направи, ако тигър нападне тъща ви?
- Сам си я е нападнал, сам да се и защитава.


Въпрос към радио Ереван:
- Какво да направя, ако съпругата ми постоянно наднича от кухнята и ми се кара, докато гледам мачове?
Отговор:
- Скъсете й веригата...


image

Търсим фризьорки за мъжко и дамско, твърдо + процент, трудов договор,осигуровки.
Обява

-Ето, виждате ли, който си е задигнал пишещи тебеширчета
Химически факултет на СУ - Физико-химия -Доц. Пенева

Ти сега си бляскай, пък аз на класното ще ти блесна в очите, после ще ти блесна и две двойки в дневника, за да има симетрия.
Учител

Чичо, къде е улица "Цар Иван Пишман"?
Ром пита минувач за ул. "Шишман" в София

Белчо за последно помахнал на своя стопанин, въздъхнал и умрял.
Ученически бисер

Колумбе,Колумбе, да те еба у любознайкото.
Надпис в тоалетна

"Какво е това? Тя задачата ти е станала
мечка стръвница"

Учителка по матемтика в ГРЕ-Бургас

Хайде да изчислим с колко нютона Виктория падна от стола...
Учителка по физика

Трилър се играе от трима - нали затова се казва трилър?!
Преподавател по английски език от ТООП, Дупница

"Аз те чух през шпионката. Беше тъмно. Чух, че залиташ по стълбите. Май беше пиян..."
Соня от Елхово

Когато корабите замръзнат,има опасност да паднат!
Учителка

Аз ви предлагам другия път да вкараме България окончателно под византийска власт, защото прекалено много ще се претоварим с фактологията...
Учител

Благовесте, за трети път те поглеждам, но ти си човек, който от дума не разбира
Учителка по литература

Ученици, утре отиваме в гората и ще пикникираме.
Учителски

Номер 4 и 21, с непоносимо гаврещо се поведение относно атмосфета и с недопустими коментари относно учебния процес.
Забележка от 7 СОУ 

image

Пешеходец - това е същество с брой на краката от два до четири, намиращо се извън транспортно средство на пътя и не извършващо работа по него...
    Основно общността на пешеходците може да се раздели на две основни подгрупи: пешеходец безопасен (например: пешеходец подземен, пешеходец обучен, пешеходец наплашен и т.н.) и пешеходец немислещ (описан в настоящата класификация).

    1. Пешеходец немислещ антропоморфен

        1.1. Леличка безмислена

        Описание
        Особа от женски пол, на неопределена възраст, често с една или няколко торби. Пресича платното с постоянна скорост, в напълно сомнамбулическо състояние, не гледа въобще наникъде - нито наляво, нито надясно, нито напред. Среща се повсеместно, максимална вероятност за излизане на платното - края на работния ден. Категория на опасност по 5-бална скала - 3.

        Препоръчвани действия при среща
        При забелязване на пътя - в никакъв случай не използвайте клаксона!!! Тук с висока степен на вероятност може да сработи "ефекта на хаотичната осцилация"! (по-подробно за него виж по-долу) Намалете скоростта, изчислете траекторията и заобиколете, съблюдавайки безопасна дистанция.

        Методи за борба
        а) упражнение "свирка изотзадзе" - колкото може по-незабелязано се промъкнете зад гърба на индивида; намирайки се точно зад гърба му, рязко натиснете клаксона. В случай на отсъствие у индивида на устойчива ремиссия - да се повтаря упражнението при всяка следваща среща, до поява на навици за безопасно поведение на пътя;
        б) движение със свалени гърнета;
        в) движение с включени къси светлини.

        1.2. Бабичка безмозъчно напираща

        Описание
        Особа от женски пол, в предпенсионна или пенсионна възраст, често въоръжена с бастун. Пресича платното с крайно решително изражение на лицето, гледайки само напред, с постоянна или нарастваща скорост. Среща се повсеместно, най-вероятни места за локализация - пазари и мини-пазари, хранителни магазини, и прилежащите им пътища. Категория на опасност по 5-бална скала - 3.

        Препоръчвани действия при среща
        При забелязване на пътя ясно и недвусмислено декларирайте своите по-нататъшни действия. За целта или спрете и я пропуснете или продължете движението си без да променяте скоростта си и да сменяте платното, като непрекъснато свирите с клаксона. В случай че не искате да използвате клаксон или да спирате, намалете скоростта, изчислете траекторията и заобиколете, съблюдавайки безопасна дистанция.

        Методи за борба
        а) "свирка изотзадзе";
        б) движение със свалени гърнета.

        1.3. Пенсионер склерозирал

        Описание
        Особа от мъжки или женски пол, в пенсионна или свръхпенсионна възраст. Паникьосан се оглежда наоколо, започва да пресича платното неочаквано и немотивирано. При най-малък признак на опасност сработва "ефекта на хаотичната осцилация", при който индивида започва да се мята пределите на платното, като изпреварва с половин секунда всички ваши маневри предприети за избягване на сблъсък. Среща се повсеместно, най-вероятни места за локализация - спирки на градския транспорт. Категория на опасност по 5-бална скала - 5.

        Препоръчвани действия при среща.
        Спрете и го пропуснете.

        Методи за борба
        Непобедим, понеже да го учиш е късно а да го убиеш - жалко...

        1.4. Алкохолик суисидиален

        Описание
        Особа, като правило от мъжки пол, с неопрятен вид, на неопределена възраст и социално положение. Характерна особеност - пиян като талпа. Платното пресича с изменяща се скорост, по странна и непредсказуема траектория. Пътната обстановка абсолютно не го вълнува. Поглед мътен, в пространството, по-рядко - в краката. Може да пресича платното в компанията на себеподобни, което сериозно снижава и без това невисоките шансове за избягване на ПТП. Любим прийом - неочаквано да падне на средата на платното, след което дълго да се опитва да стане и да продължи движението си. Среща се, като правило, вечер, най-вероятни места за локализация - изходи от дворове и кръчми, а също така спирки на градския транспорт и в околностите на денонощни магазинчета и павилиончета. Категория на опасност по 5-бална скала - 4.

        Препоръчвани действия при среща
        При наличие на свободно време - спрете, махнете го от платното , по възможност проведете разяснителна работа. В противен случай - намалете скоростта до минимум, внимателно изчислете траекторията, с особено внимание заобиколете на максимална дистанция.

        Методи за борба
        а) тривиален бой по манерката;
        б) движение със свалени гърнета.

        1.5. Деца

        Описание
        Малолетни особи от мъжки (по правило) пол. Характерна особеност - абсолютна липса на мислене. На платното обикновено излизат на групи по 2-3 индивида, понякога се придвижват не напряко на движението на автомобилите а успоредно... Могат да започнат на платното игра на гоненица, криеница, прескочи кобила и други. Траектория на движение - хаотична и непредсказуема. Инстинкт за самосъхранение, познаване на ЗДвП и умение да анализират пътната обстановка - напълно отсъстват. Среща се повсеместно, най-вероятни места за локализация - околностите на общообразователни учреждения, изходи на дворове. Категория на опасност по 5-бална скала - 6.

        Препоръчвани действия при среща
        Спрете и го пропуснете.

        Методи за борба
       
а) глобално - внедряване и пропагандиране в широките народни маси на идеите за контрацептивите;
        б) локално - възпитателна работа, а именно: спрете, поговорете, почерпете с бира (по възможност), повозете, обяснете правилата за безопасно пресичане на пътя. Странно, но работи...

        1.6. КАТ

        Описание
        Служители на КАТ, намиращи се на платното извън транспортното средство типа "луноход". Характерна особеност - уверени са , че извършват на платното някаква работа. Това твърдение не съответства на истината, което позволява да причислим дадения подвид антропоморфни особи към ПЕШЕХОДЦИТЕ (Вж. определението в началото на класификацията). Снабдени с хранилки и радари. Срещат се повсеместно, най-вероятни места за локализация - близо до сложни кръстовища, ЖП прелези, участъци от пътя с полуизтрита маркировка, участъци с немотивирано ограничение на скоростта, спорни или незабележими пътни знаци и т.н. Категория на опасност по 5-бална скала - 2.

        Препоръчвани действия при среща
        В момента на спиране бъдете трезвен, имайте подръка документи за използваното транспортно средство и шофьорска книжка със съответстваща категория, или адекватна на липсващите компоненти сума пари. По възможност заобикаляйте представителите на този подвид от племето на пешеходците, намирайки се извън зоната на визуален контакт (например, в лявото платно, скрит зад някой тежкотоварен автомобил, движещ се в дясното платно). След заобикалянето - предупредете насрещните транспортни средства за приближаващата се опасност с примигване с дългите светлини.

        Методи за борба
        а) в случай на противозаконни действия на служителя на КАТ - обърнете се към службата за собствена безопасност (по желание);
        б) в случай на спорна ситуация - точно знание на съответстващи членове от ЗДвП, също така на законови и подзаконови актове, и тяхното цитиране (по възможност);
        в) във всички останали случаи - давате на служителя на КАТ колкото може по-малка сума пари.

imageГласувай:
0
01. viovioi - много ме развесели :))
05.01.2009 12:05
Благодаря ти и ЧНГ 2009 г!!!
цитирай
2. anubhis - viovioi ,
05.01.2009 12:11
благодаря,честита и на теб,много късмет да ти донесе:))
цитирай
3. brey7 - Честита Нова Година!
05.01.2009 16:07
Виждаме наш Брей.Чете момчето,не се шегува.
Много ни зарадва и със снимката,и с майтапите!
цитирай
4. anubhis - brey7 ,
05.01.2009 16:33
благодаря,честита и на вас:)))
цитирай
5. анонимен - EsRrnvrtNVlpefUtc
24.05.2011 05:26
IMHO you've got the right aneswr!
цитирай
6. анонимен - QdwmHFgHEW
24.05.2011 12:24
BION I'm ipmrsesed! Cool post!
цитирай
7. анонимен - AQWsaTVPiTUvGZgJB
24.05.2011 15:07
aZCPna <a href="http://hygexlgdvibb.com/">hygexlgdvibb</a>
цитирай
8. анонимен - HUzNnknGeUZfwcN
25.05.2011 13:32
WqtbSm <a href="http://yjlrbikyhmdy.com/">yjlrbikyhmdy</a>
цитирай
9. анонимен - QXTdZJjxRZlohISVSq
25.05.2011 18:11
TuAQgK , [url=http://jucctnfktsfd.com/]jucctnfktsfd[/url], [link=http://dzmvshuvrune.com/]dzmvshuvrune[/link], http://khxpqwsdqesg.com/
цитирай
10. анонимен - DWQEwjptkAUl
28.05.2011 13:54
OHyFG6 <a href="http://tfglkkstwzcp.com/">tfglkkstwzcp</a>
цитирай
11. анонимен - bxAUCMoebfhyhikqgk
31.05.2011 18:06
oQ7aXU , [url=http://mufrcigttfcq.com/]mufrcigttfcq[/url], [link=http://fcsmygamzpou.com/]fcsmygamzpou[/link], http://fyzckwldhygw.com/
цитирай
12. анонимен - GIJQWTUx
31.05.2011 18:30
vOaGKT , [url=http://xkleqjvgjvsb.com/]xkleqjvgjvsb[/url], [link=http://evlcrjpytvgk.com/]evlcrjpytvgk[/link], http://dkvxxppwljtx.com/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: anubhis
Категория: Изкуство
Прочетен: 3477682
Постинги: 226
Коментари: 3483
Гласове: 10992
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Декември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31